Lampionnen voor ’t Derkshoes en het Altingerhoes

WESTERBORK

Gisterochtend hebben de kleuters van groep 1 van CBS De Wegwijzer een bezoek gebracht aan ’t Derkshoes en het Altingerhoes.

De kinderen lieten hun fraaie lampionnen zien en zongen verschillende Sint Maartenliedjes. Na een rondgang door het Altingerhoes bracht de groep een bezoek aan de centrale ruimte van ’t Derkshoes. Na een traktatie maakten de kinderen met hun juf Arenda en meester Pieter met z’n trekharmonica een rondgang langs verschillende kamers van ‘t Derkshoes. Het bezoek van deze jonge kinderen werd zeer gewaardeerd door de bewoners van beide huizen. Daarnaast konden de zangers alvast hun eerste traktaties in ontvangst nemen. Ondanks dat de school verhuisd is naar de nieuwe MFA groene borg, houdt men deze traditie in stand. Eigen foto's

Auteur

Albert-Jan Garama