Taol an Taofel van start

VRIES

De zomer is voorbij en de eerste aflevering van Taol an Taofel in Vries staat voor de deur. Op zondag 19 november is er proza, poëzie, zang en muziek in de streektaal en tussendoor lekker eten in café Onder de Linden in Vries. Radio/tv programmamaakster, schrijfster en Taolschulte Herma Stroetinga en de Drentse schrijver/dichter en Taoldrost Anne Doornbos presenteren die dag tussen 11.00 en 14.00 uur in het sfeervolle café en onder het genot van een kop koffie en een lekker warm buffet de eerste Taol an Taofel van dit winterseizoen. Gasten zijn deze zondag Nina Werkman, Erik Harteveld en De Fiebeldekwinten. De programma’s van Taol an Taofel beginnen om 11.00 uur en eindigen rond 14.00 uur. De entree bedraagt euro 19 bij reserveren vooraf, daarna aan de zaal euro 21. Reserveren kan tot 18 november 12.00 uur bij café Onder de Linden 0592-541224 of per mail: info@onderdelindenvries.nl.


Auteur

Redacteur