Vertelcafe Assen

ASSEN

Het tweede Vertelcafe is op 19 november. Een moori alternarief voor iedereen die er even uit wil op de zondagmiddag.

Eén keer in de maand worden er smakelijke verhalen verteld, met na afloop en in de pauze een drankje in het café van Podium Zuidhaege. Het thema is dit keer: ,,De verhalen die verteld willen worden”; welke verhalen heeft de wereld op dit moment nodig? Naast verhalen zijn er ook liedjes te beluisteren.

Het Asser Vertelcafe heeft elke maand een ander thema, andere vertellers en een andere muzikale omlijsting. Wil je zelf een verhaal vertellen? Meld je dan even aan. De organisatie is in handen van vertelgroep De Verhalenhoed uit Assen. Kontaktpersoon is Jeanet Landman: jestola@xs4all.nl 06 13590459. Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2 Assen. Aanvang 15.00 uur. De toegang is gratis. Eigen foto.


Auteur

Redacteur