Repair Café Beilen over sfeerverlichting en ijzers

BEILEN

De vrijwilligers van het Repair Café Beilen staan 11 november weer klaar om kapotte spullen te repareren, en gebruiksklaar te maken..

Dus wie wat te repareren is van harte welkom van 10.00 tot 13.00 uur met kapotte spullen om deze door deskundige vrijwilligers te laten repareren in Het Karspelhuis aan de Karspelstraat (achter de A H) te Beilen.

Het thema van deze maand is: sfeerverlichting en knijpertjes ijzers.

,,Omdat de dagen weer korter worden en het weer vroeg donker is, gaan we het in huis weer gezellig maken en kunt u in het Repair Café uw Sfeer verlichting laten nakijken. Omdat veel Drenthen in deze tijd weer Knijpertjes gaan bakken, kunt u ook uw Knijpertjes ijzer laten nakijken, want het zou jammer zijn als hij niet niet meer doet. Kom gerust lang, want ook voor andere reparaties kunt u weer bij ons terecht, of het nu een Naaimachine, Senseo, Stofzuiger, Ipad, Computer, Lamp, Fiets, Rollator, Gereedschap of Kleding is. Onze naaister zit weer klaar om uw kleding te repareren, maar ook om u te leren wat u zelf kunt doen. Wilt u een nieuwe rits ergens in, dan graag uw oude rits er zelf uithalen. Gooi uw kapotte spullen niet weg maar geef ze een tweede leven, door deze te laten repareren.


Auteur

Redacteur