‘Ontdekkingsreis in Steen’ de Steengroeve

ASSEN

Bij Atelier de Steengroeve Assen aan de Witterstraat 62d is zaterdag 11 november van 9.00 tot 16.00 uurweer een workshop ‘Ontdekkingsreis in Steen’.

Lijkt het u leuk om ook eens te gaan ervaren hoe het is om uit steen een kunstwerk te maken maar wilt u zich niet direct opgeven voor een cursus dan is het ook mogelijk om een workshop van een dag te gaan volgen. De kosten zijn euro 65. Dit is inclusief steen, lunch, koffie en thee en gebruik van al het benodigde gereedschap. U laat u dan leiden door het mooie lijnenspel die in de steen verborgen zit. Of bepaalt samen met de steen welke vorm er gecreëerd wordt.

Voor meer informatie bellen met Klaas Kuipers tel 0592 346177 of mailen met info@atelierdesteengroeve.nl of zie voor uitgebreide fotoalbums van door cursisten gemaakte beelden op www.atelierdesteengroeve.nl. Eigen beeld.


Auteur

Redacteur