Promens Care en Jumbo werken samen

ASSEN

Burgemeester Marco Out onthult 9 november samen met wethouder Harmke Vlieg de nieuwe naam voor de koffie- en broodjeshoek van Promens Care in de Jumbo aan de Nijlandstraat in Assen.

Sinds dit voorjaar werken mee-werkers van Promens Care met veel plezier bij de Jumbo aan de Nijlandstraat 141 in Assen. Vanuit de koffie- en broodjeshoek verzorgen ze de catering. Ook zijn ze inzetbaar naast de vaste medewerkers bij de werkzaamheden zoals vakken vullen, schoonmaken of pizza's beleggen. Mee-werkers ontwikkelen zich zo in een regulier bedrijf onder professionele begeleiding van Promens Care. De bedrijfsleiding van Jumbo werkt graag mee aan dit initiatief en stelt zich daarmee op als maatschappelijk verantwoord ondernemer. Ook de medewerkers van Jumbo zorgen voor een warm onthaal voor de deelnemers van Promens Care. Klanten van Jumbo krijgen op 9 november na de officiële opening al de gelegenheid om die verse taart te proeven. Bij aankoop van een kopje koffie/thee zijn er daarvan die dag proeverijen.

Promens Care biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking en aan mensen die gebruik maken van de maatschappelijke opvang. Promens Care werkt in Drenthe en delen van de provincie Groningen. Promens Care werkt met NOVO samen in Cosis.


Auteur

Redacteur