Lokaal talent Red July pakt het podium tijdens Nashville Night in DNK

ASSEN

Nashville Night vertelt het verhaal van countrymuzikanten die door willen breken in het ‘Bluebird Café’ in Nashville en de wens koesteren op te mogen treden in de ‘Grand Ole Opry’; het Walhalla van de countrymuziek.

Op donderdag 9 november laten de muzikanten van Nashville Night het Bluebird Café tot leven komen in DNK. En hoe kan dit beter dan door lokaal talent letterlijk een podium te bieden? Zo zal Red July (Robert Jan van Hoogdalem) uit Assen morgenavond 9 november het podium pakken. Dit jaar pakte Robert Jan nog het vliegtuig naar Amerika en kocht hij een gitaar in Nashville om zich helemaal onder te dompelen in de muziek die zo dicht bij zijn hart ligt: country. Foto Sake Elzinga.

Auteur

Albert-Jan Garama