Informatiebijeenkomst ‘Wat te doen bij artrose’ in Assen

ASSEN

Icare Ledenvereniging heeft 29 november de informatiebijeenkomst ‘Wat te doen bij artrose aan heup of knie’ in revalidatiecentrum de Boshof, Beilerstraat 38 in Assen.

Ruim 1,1 miljoen mensen lijden aan gewrichtspijn als gevolg van artrose. Artrose kan op elke leeftijd ontstaan, maar de kans wordt groter naarmate je ouder wordt. Artrose, iedereen heeft er weleens van gehoord, maar wat is het nou precies? Hoe is het te herkennen, wat zijn de klachten en wat zijn de effecten op het functioneren? En wanneer is een operatie nodig? Maar ook: wat kan iemand zelf doen om verergering tegen te gaan? Hoe ziet het proces eruit in geval van een operatie, welke fases worden dan doorlopen? Welke hulp is mogelijk? En hoe kan deze hulp ingeschakeld worden? De informatiebijeenkomst ‘Wat te doen bij artrose aan heup of knie’ geeft antwoord op al deze en nog veel meer vragen.

Op woensdag 29 november aanstaande organiseert Icare Ledenvereniging de informatiebijeenkomst ‘Wat te doen bij artrose aan heup of knie’ in revalidatiecentrum de Boshof, Beilerstraat 38 in Assen. Van 14.00 tot 16.00 uur, ontvangst vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van Icare Ledenvereniging. Aanmelden kan tot en met 22 november bij de ledenvereniging via service@ledenvereniging.nl of 088 – 383 20 00. Foto Pixabay.


Auteur

Redacteur