Dansfeest met DJ Ingrid Koetzier in De Es

ASSEN

Dansen met DJ Ingrid Koetzier kan vrijdag 10 november van 21.00–24.00 uur in de theaterzaal van de Vrije School De Es Tuinstraat 1 Assen.

Ben je 30+, heb je zin op lekker los te gaan op de dansvloer en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Kom dan meeswingen op dit vrije, vrolijke en feestelijke dansfeest. DJ Ingrid Koetzier laat je kennismaken met niet alledaagse én bekende nummers en neemt je mee op een culturele reis van jazzy Afrikaans naar salsa en van tribal beats naar gouwe ouwe. Heerlijk ongegeneerd swingen voor alle dansliefhebbers, praatjesmakers, heupenzwaaiers, samenzijners en levengenieters; een workout voor de geest. ”We zoeken steeds weer naar een mengeling van muziek die je je op je gemak laat voelen en naar nieuwe nog te ontdekken nummers. Er is avontuurlijke muziek waarbij je 'uit je dak' kunt gaan, maar introvertere genres die je ook uitnodigen om lekker op jezelf te zijn. De muziek is eigentijds en uit het verleden, herkenbaar en vernieuwend, afwisselend en dus voor elk wat wils. De bedoeling is om op een veilige, goede plek even te kletsen en lekker te bewegen op je eigen manier onder het genot van een hapje en een drankje”, aldus DJ en organisator Ingrid Koetzier. Ingrid draaide maandelijks ruim 10 jaren in Assen, in oa Podium Zuidhaege, Xapoe en diverse buurthuizen. Voor nu is ze weer even terug. Entree € 8,00 (kaartverkoop aan de deur). Meer informatie? Zie www.hetfestival.nu.

Auteur

Albert-Jan Garama