Veel animo voor mudrun De Hel van Bovensmilde

BOVENSMILDE

De derde editie van De Hel van Bovensmilde was afgelopen zaterdag. Een mudrun met een knipoog en flink veel deelnemers (325 inschrijvers volgens de organisatie). Net als bij voorgaande editie's was start en finish bij de ijsbaan.

Door 100 (!) vrijwilligers zijn in totaal 30 hindernissen opgebouwd. Denk hierbij aan het spectaculaire kanovaren bij de ijsbaan. Verder stonden op de Brink Baru maar liefst zeven hindernissen opgesteld. Om deelnemers te ondersteunen zorgde DJ Nino Paolo voor muziek. Verder nog een bijzondere hindernis: publiek mocht skippyballen loslaten op de deelnemers. Traditioneel werd de mudrun weer afgesloten met een feestavond in café The Bridge. Hier werd tevens het gouden boxershort worden uitgereikt aan meest origineel verklede team #sluiproute, verder de voetjes van de vloer op muziek van rockband Big John. Bekijk woensdag de voorpagina van Gezinsblad! Foto's Lammert Aling.

Auteur

Albert-Jan Garama