Succes wandelweken

REGIO

e Drentse Hooglanden wandelweken bleken een succes door drukte en inzet van ondernemers en organisaties. In Orvelte is een grote groep op pad gegaan met een gids door het prachtige dorp in herfstsferen. Met de GPS op avontuur vanaf bungalowpark Het Hart van Drenthe was ook een succes. De druk bezochtte puzzeltocht vanaf Het Timmerholt was voor jong en oud een gezellige belevenis, en met het Belevingspad in Hoogersmilde waren de stoere ontdekkers in hun element.

De wandeling door Beilen was een mooie tocht door dorp en natuur. Door Westerbork konden deelnemers cultuursnuiven onder begeleiding van een gids. Tijdens de Wandel2daagse vanuit Meursinge trotseerden de wandelaars de regen en kregen er een prachtige route met mooie stempelposten voor terug. Op deze diverse wandelingen kon iedereen op zijn/haar manier de Drentse Hooglanden ontdekken terwijl het landschap de transformatie van zomer naar herfst ondergaat. Een bijzondere kans om ook buiten het zomerseizoen te genieten van de natuur.

De organisatie is blij met het succes en hoopt in 2018 wederom een mooie verzameling aan wandelingen en rondleidingen aan te bieden op de Drentse Hooglanden, zowel voor de inwoners van Midden-Drenthe als de toeristen.


Auteur

Redacteur