Koninklijke Visio helpt met lezen

REGIO

Problemen met lezen? Lijken de letters steeds kleiner te worden of zijn ze zelfs een grote brij? Is lezen niet plezierig meer of zelfs niet meer mogelijk?

Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen organiseert in samenwerking met de Bibliotheken Midden Drenthe een inloopspreekuur met het thema ‘Leesproblemen door slechtziendheid’. Familieleden, mantelzorgers en zorgprofessional, die betrokken zijn bij iemand met een visuele beperking, kunnen deze inloopmiddag ook voor advies en informatie bij Visio terecht.

Dinsdag 14 november in Bibliotheek Smilde, maandag 20 november in Bibliotheek Westerbork, dinsdag 28 november Bibliotheek Beilen. Allen van 14.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis en aanmelden niet nodig.


Auteur

Redacteur