Damesdubbel kampioen najaarscompetitie bij TC Smalhorst

BEILEN

Het najaar gaat langzaam over in de winter en ook bij TC Smalhorst worden de laatste najaarscompetitiewedstrijden afgerond.

Bij de volwassenen is 1 team kampioen geworden: het damesdubbelteam onder aanvoering van Nia Markus. De spelers gingen door weer en wind om de wedstrijden te spelen. Bij Smalhorst lagen de nieuwe banen er goed bij, maar bij andere verenigingen moesten wedstrijden gestaakt worden omdat de banen blank stonden. Hierdoor zijn helaas nog niet alle geplande wedstrijden gespeeld. Ondanks de slechte weersomstandigheden bleef de sfeer goed en zijn er leuke wedstrijden gespeeld

Bij de jeugd hebben 3 teams meegedaan, 2 oranje en 1 groen team. Dit zijn kinderen in de leeftijd 7-9 jaar en t/m 12. Het groene team stond gedeeld 2de toen de laatste wedstrijd gespeeld moest worden. Helaas is het net niet gelukt kampioen te worden. Oranje heeft ook een leuke competitie gehad. Je ziet dat de jeugd vooruit gaat door de lessen en ervaringen van de competitie.


Auteur

Redacteur