Zing2daagse-editie 6

Assen

Meerstemmige popnummers zingen onder leiding van dirigenten Josien van Beek en Akke Feenstra? Dat kan vrijdag 19 en zaterdag 20 januari in Podium Zuidhaege, Assen.  De 6de editie van de Zing2daagse: een groot popkoor met begeleiding van een band, voor iedereen die van zingen houdt.

Er zijn alweer 70 mensen die zich hebben ingeschreven. Het gaat hard met de aanmeldingen, veel deelnemers komen jaarlijks terug. Toch is meestal 30% nieuwkomer. Het zingevenement is heel geschikt om uit te proberen of zingen in een koor iets voor je is. De arrangementen van Josien van Beek en Akke Feenstra zijn al in de maak: een mix van energieke hits en rustige ballads uit de popgeschiedenis. In een korte tijd met een grote groep toewerken naar een swingend concert, dat wordt weer een feestje. Tijdens het weekend wordt fanatiek gerepeteerd, in een gezellige sfeer. Plezier staat voorop. De liefhebber kan alvast thuis oefenen, de arrangementen worden vooraf toegestuurd. Ingrediënten van het weekend: Warming up, repeteren in partijgroepen en met de hele groep, timing en presentatie, stemgebruik, dropjes en natuurlijk koffie- en theepauzes.  Een professionele live-band begeleidt het enorme koor op de zaterdagavond. Gelukshormoon Als je zingt maak je endorfine aan: Je wordt er vrolijk en gelukkig van. In de donkere januarimaand een aanrader. Doe mee en schrijf je in. Mail naar zing2daagse@gmail.com en ontvang het inschrijfformulier. Kosten: 60 euro.  Meld 4 mensen tegelijk aan en je krijgt allemaal 10% korting. Repetitietijden: 19 januari 19.00 – 22.00 20 januari 10.00 – 17.00 19.00 generale 20.30 presentatie met live-band

Auteur

Cindy Houwen