Dubbel en Dwars: Take Five en saxoptreden Jan de Wilde

VEENHUIZEN

Zaterdag 11 november is de derde editie van Dubbel & Dwars – theater en muziek in Veenhuizen.

Die avond speelt de korte, muzikale theatervoorstelling Take Five van TheatergroepMV, gevolgd door een muziekoptreden van Jan de Wilde Combinatie. Take Five gaat over een prettig gestoord stel dat al jaren samen is. Hij is dol op gehaktballen en op haar. Zij houdt van schoenen en van hem. Ze leven in liefde - en in isolement. En dan is er nog die muzikant in de tuin. Hij zet de toon. Take Five is een speelse theatervoorstelling, meeslepend en muzikaal. Spel: Harriët van den Heuvel en Wil Pieete. Muziek: Hans Vesseur. Regie: Marian Vesseur. De KUNA organisatie schreef over TheatergroepMV: “Een prachtige theatergroep die ieder jaar weer vernieuwend en indrukwekkend theater brengt.”

Jan de Wilde

Na de pauze staat de beproefde Jan de Wilde Combinatie in de schijnwerpers. Rauwe hese saxofoonklanken vullen de zaal. Puur en basic, zo kun je de muziek van Jan de Wilde Combinatie omschrijven. De Wilde speelde onder meer met B.J. Hegen. Dubbel&Dwars-huisdichter Adrie Krijgsman draagt een aantal van zijn werken voor en maakt zo de avond compleet. De formule van Dubbel & Dwars is simpel: elke tweede zaterdag van de maand een theatervoorstelling en een klinkend muziekoptreden bij Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen. Plus een snufje poëzie. Entree: 12,50 euro, inclusief een kop koffie of thee. Aanvang: 20.30 uur, Het Verenigingsgebouw, Hoofdweg 116, Veenhuizen. Reserveren: rob@tuijt.nl Meer info: http://splinterendewinter.nl

Auteur

ggeersing