Sinterklaasactie Stichting Budgetsupport

Assen

  Voor de elfde keer op rij houdt Stichting Budgetsupport Assen dit jaar weer een grote sinterklaasactie.

Helaas is het voor veel gezinnen nog steeds niet vanzelfsprekend dat er geld is voor cadeautjes en lekkernijen op Sinterklaasavond. "Wij gunnen elk kind in Assen een gezellige avond waarin zij even centraal staan en de zorgen op de achtergrond. Deze actie is dus bedoeld voor mensen die van het minimum of minder rond moeten komen. De voedselbank stopt dit jaar met hun Sinterklaasactie maar alle afnemers van de voedselbank zijn bij ons  welkom We verwachten dan ook een drukte en willen alles goed georganiseerd hebben." Al lijkt het nu nog zo ver weg, de medewerksters van de Sociale Winkel zijn al begonnen met de voorbereidingen. Op 1 en 2 december is de Sociale Winkel omgebouwd tot een speelgoedwinkel. Ouders zijn welkom zonder kinderen om cadeaus uit te zoeken.  Mensen die hiervoor in aanmerking komen kunnen zich aanmelden in de Sociale Winkel tijdens openingstijden. De uiterste inschrijfdatum is 29 november. Heeft u nog speelgoed liggen wat u wilt schenken voor deze actie, houdt u dan rekening met de volgende punten: het speelgoed dient heel en compleet te zijn en er (zo goed als) nieuw uit te zien. U kunt het speelgoed tijdens openingstijden inleveren. Op de Facebook-pagina van de sociale winkel zullen de komende tijd meer berichten en informatie over de actie geplaatst worden. Het adres van de Sociale Winkel is: A.H.G Fokkerstraat 2. De openingstijden zijn woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur

Auteur

Cindy Houwen