Zingen voor Israël in Beilen

BEILEN

Onder het motto “Zingen voor Israël” organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor en samenzangavond op zaterdag 25 november in de Pauluskerk, Witte Valkenstraat 4 in Beilen. Aanvang 19.30 uur.

Vanaf 19.15 uur zal er echter al samenzang zijn. Muzikale medewerking wordt verleend door één van de grootste koren van Noord-Nederland, door het Christelijk Mannenkoor Assen. Dit mannenkoor telt 140 leden en staat onder leiding van Bert Duijst. Ook de zanggroep “Sing it” uit Beilen verleent medewerking. De zanggroep staat onder leiding van Joop Ploeg en wordt op piano begeleid door Andy Dekker.

De organist Marnix Onrust begeleidt het mannenkoor en de samenzang. Naast koorzang zal er namelijk ook veel samenzang zijn. Ds. Th.J. Havinga uit Beilen opent de avond. De meditatie wordt gehouden door ds. H. Poot. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden ten bate van de overlevenden van de holocaust. Ook is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn. Foto Pixabay.


Auteur

Redacteur