Finale Rabocup tijdens VOV-Run Vries

Assen

Een parcours van 5 kilometer in en om Vries is op zondag 12 november het toneel van de finale van de Rabocup 2017. Gaat Freek Hoolsema uit Assen de winst pakken, net als twee jaar geleden? Of wordt het toch nog zijn plaatsgenoot Anno Huizenga? Bij de dames gaat de strijd tussen Marieke Lokhorst uit Groningen en Nienke Vlak uit Eelde. Een spannende strijd wordt het zeker tijdens de VOV-run in Vries. Naast de overall Rabocup, zijn er in de verschillende leeftijdscategorieën ook prijzen te verdienen. Het bestuur van de VOV Run Vries organiseert het loopfestijn financiële ondersteuning van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe en de Vriezer Ondernemersvereniging (VOV). Maar voordat het Rabocup-geweld losbarst, zijn op de Brink in Vries eerst de kinderen aan de beurt. Onder het motto ‘gezond’ lopen zij hun rondjes door het dorp. Twee supergezonde fruitfiguren, Appel en Banaan, verzorgen de warming up voor de kinderen. Voor-inschrijven kan tot en met 10 november via www.inschrijven.nl, op de wedstrijddag zelf in café Onder de Linden. Meer op www.rabocupassennoorddrenthe.nl. Eigen foto.


Auteur

Redacteur