Roodharige spelers en Middeleeuwse sterren gezocht

ASSEN

Gezocht: roodharige spelers en Middeleeuwse sterren voor Robin Hood en de Noormannen in het openluchttheater in Assen.

Na het succes van ‘Robin Hood in het Asser Bos’ in 2017 gaat theatergroep Maria in Campis in juli 2018 ‘Robin Hood en de Noormannen’ spelen. Hiervoor zijn spelers nodig. Veel roodharigen, maar ook anderen.

Waarom roodharigen in een toneelstuk over Robin Hood? Regisseur en schrijver Bert Rossing heeft er voor gekozen om alle Noormannen en -vrouwen roodharig te laten zijn. Dat kan met een pruik, maar mooier is het als het echt is.

Het nieuwe stuk gaat verder, waar het vorige eindigde. Prins John is verbannen naar het vaste land. Hij zit in Normandië. De huwelijks voltrek-king tussen Robin Hood en Lady Marian is mislukt doordat er Noormannen aan dreigen te komen. En warempel: daar heb je ze: een Noormannen-boot met roodharige vrouwen en nog een boot met roodharige mannen.

Meedoen? Doe mee met de auditie. Geef je op voor 5 november aanstaande door een mailtje te sturen naar info@mariaincampis.nl. Naast de roodharigen zijn er ook andere spelers nodig. De audities zijn op maandag 20 november in Assen. De repetities zijn in Assen op de maandagavonden vanaf half januari 2018.


Auteur

Redacteur