34e Editie Beurs Creatief

Vries

Al bijna 35 jaar lang is er in dorpshuis De Pan in Vries op de dag van de intocht van Sinterklaas een gezellige en gratis beurs met veel hebbedingen, lekkernijen en snuisterijen.

Beurs Creatief is dit jaar zaterdag 18 november van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn diverse kraampjes waar van alles te koop is, zoals producten met honing, sieraden, keukendoeken in allerlei vormen. En van alles op het gebied van breien en haken. lekkere jams en chutneys, maar ook borduurwerk en houtsnijwerk. En dit is slechts een kleine greep uit het aanbod op de Beurs Creatief. Het is binnen in De Pan lekker warm en de koffie staat klaar. Parkeren kan achter het dorpshuis en naast de Bonifatiuskerk. En.. wie weet komt Sinterklaas met zijn Pieten ook nog wel even binnen kijken…….

Auteur

Cindy Houwen