SMAHK met tentoonstelling Trans-Ruimte

ASSEN

Bij SMAHK, Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst, wordt op 29 oktober de tentoonstelling Trans-Ruimte geopend.

In het Trans-' themajaar over onderzoek, context en perspectiefwisselingen is dit alweer de laatste tentoonstelling in dit kader. En in verband met een noodzakelijke verhuizing misschien zelfs wel de laatste tentoonstelling bij het huidige SMAHK. In de tentoonstelling Trans-Ruimte wordt werk getoond van Lineke Hansma en Joyce Zwerver. Beide kunstenaars maken installaties die een directe relatie aangaan met de locatie, site-specific dus, of site appropriate, zoals Joyce het noemt.

De tentoonstelling is te zien van 29 oktober tot en met 26 november op donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Venestraat 88 Assen. Meer op www.smahk.nl, info@smahk.nl, 0592-315316. Eigen beeld.


Auteur

Redacteur