Paddenstoelen van het Meindersveen

BORGER

Nationaal Park Drentsche Aa heeft 26 oktober een struintocht door de afwisselende natuur van het Nationaal Park Drentsche Aa.

Deelnemers zoeken met Nationaal Park gidsen naar paddenstoelen. De gids vertelt over de groei en functies van paddenstoelen. Deelnemers ontdekken de verschillende vormen en kleuren in de paddenstoelenwereld! Aan de hand van determinatiekenmerken en een veldgids zoeken we naar de namen van de paddenstoelen.

Starttijd 14.00 uur, startplaats Parkeerplaats aan de Rolderstraat (N857) Borger achter de bushalte Stroetendijk (lijn 24 Assen-Stadskanaal vv). Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa. Waterdichte schoenen worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens deze wandeling. Eigen foto


Auteur

Redacteur