‘Nieuwe natuur’ in Hart van Drenthe

ELP

Struin mee met Nationaal Park Drentsche Aa gidsen op 5 november in het Hart van Drenthe.

Er wordt gekeken naar nieuwe natuur en bijzondere, waar maar weinig mensen komen. Onderweg wordt gerust om de zelf meegebrachte lunch te nuttigen op de uitkijktoren bij Holmers-Halkenbroek. Vanaf de uitkijktoren is een prachtig vergezicht over het unieke landschap.

Van 11.00 tot 15.00 uur. Startplaats T-splitsing Westerbroeken / Oelmersweg ten noorden van Elp.

Onderweg wordt er gerust om de zelf meegebrachte te lunch te nuttigen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa. Waterdichte schoenen en een verrekijker worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens deze wandeling. Eigen foto.


Auteur

Redacteur