Kraammarkt in het WZA

ASSEN

Tweemaal per jaar vindt in het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) een kraammarkt plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar.

Op zaterdag 4 november aanstaande is de najaarseditie van deze kraammarkt. Een informatief evenement voor alle jonge ouders en bijna-ouders.

De kraammarkt van het WZA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn er 45 standhouders van verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, mama-sport en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er stands met producten voor baby’s en informatie over geboortekaartjes, zwangerschapscursussen en babymassage.

Verder zijn onder meer kraamorganisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. De kraamafdeling C0 van het WZA biedt bovendien een gratis pretecho aan en voor de eerste 150 bezoekers ligt er een goed gevulde goodiebag klaar. Voor grootouders, tantes, ooms en overige geïnteresseerden zijn er natuurlijk ook weer stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes.

Van 10.00 uur tot 15.00 uur in het WZA, Europaweg-Zuid 1. De toegang is gratis. Informatie over de kraammarkt staat op www.kraammarktwza.nl.


Auteur

Redacteur