Fotografeer en meer: herfst in het bos

SCHOONLOO

Nationaal Park Drentsche Aa houdt op zaterdag 28 oktober een Fotografeer excursie. Het Blankeveen is een prachtig ven midden in het bos. Als de wind wegvalt weerspiegelen de prachtige herfstkleuren in het water.

Wie beschikt over een statief dan is dit een handig hulpmiddel om ook bij minder goede lichtomstandigheden te kunnen fotograferen. Tijdens de wandeling gaan we ook in op de geschiedenis van dit gebied.

Zaterdag 28 oktober, 13.30 uur. Startplaats Parkeerplaats Zandspeelplaats aan de weg Schoonloo - Elp. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

De gidsen zijn amateurfotografen. Tijdens de excursie wordt op een aantal fotogenieke punten langs de route wat langer stilgestaan en is er tijd om deze plek te fotograferen en fototips uit te wisselen met elkaar. De mooiste fotoplekken kunnen drassig zijn. Waterdichte wandelschoenen worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.


Auteur

Redacteur