Strijdende jeugd en dames bij The Warriors 6

NORG

In Norg in De Brinkhof is 28 oktober alweer de zesde editie van het succesvolle vechtsportgala ‘The Warriors’.

Waar in het vorige gala vooral aandacht was voor wereldtitels, richt de organisatie zich deze keer meer op jeugd en dames. Organisator Etien Thezalus benadrukt het belang van sport en bewegen te stimuleren bij jeugd, maar merkt dat ook steeds meer vrouwen zich aangetrokken voelen tot het kickboksen. In de A-klasse (63,5 kg) zal er een gevecht tussen dames plaatsvinden, waarbij de winnares in februari de kans krijgt om een Warriors titel te bemachtigen. Ook voor de jeugd staan er bij dit gala drie Warriors titels op het spel. Het belooft een spektakel te worden voor jong en oud! Kickboksers en vechtsportliefhebbers uit het hele land komen naar Norg om te strijden of te kijken naar fantastische atleten die zich met elkaar zullen gaan meten in de ring. Bij vorige edities stonden vooral internationale vechters strijdend op het canvas, uitkomend voor hun moederland. Op 28 oktober staan ook verrassend veel regionale vechters op het menu. Naast bekende vechters uit eigen stal van Killa’s Cardio Boxing, zullen tevens in diverse klassen, vechters van Moksha Gym uit Assen en Baguala gym uit Assen/Groningen hun entree maken. Killa’s Cardio Boxing Nederland, Moksha Gym uit Assen, Simson Gym uit Almere en Bewegingscentrum Norg blijven zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en vechters om sportieve, maar ook spectaculaire evenementen in het Noorden te organiseren. Aanvang 16.00 uur, kaarten euro 28,50 (voorverkoop), 35,- (kassa), ringseat (incl eten en drinken) euro 50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Killa’s Cardio Boxing (Norg); Moksha Gym (Assen); Simson Gym (Almere); Vechtsport online (Groningen); Aihato Gym (Groningen); Fight Master (Almere); De Brinkhof (Norg). De ringseats zijn alleen verkrijgbaar bij Killa’s Cardio Boxing.

Auteur

Albert-Jan Garama