TC Smalhorst leert de allerjongsten tennissen

BEILEN

Vorige week heeft TC Smalhorst de kinderen van de BSO van de Eshorst en de Beatrix uitgenodigd om kennis te maken met tennis op maandag, dinsdag en donderdag van 15-16 uur.

De kinderen hadden geluk met het weer en hebben genoten van dit sportieve uitstapje, wat blijkt het het onderstaande stuk, wat zijzelf hebben geschreven: ‘De kinderen van de buiten schoolse opvang kindcentrum de Eshorst hadden drie keer in de week een tennis cursus. De peuteropvang ging ook mee. Bij de tennisclub smalhorst gingen de peuters en de BSO leuke oefeningen doen. Aan het begin deden ze een warming-up om de spieren los te maken. Ze hadden geluk met het goeie weer. De BSO groep ging bijvoorbeeld bal hooghouden, de leiding sloeg de bal en wij moesten hem terug slaan. Ging het niet goed dan moest je rennen. De peuters gingen eerst een soort van hockeyen en daarna begonnen ze een klein beetje met tennissen. Ze zouden graag nog een keer willen.’ Eigen foto.

Auteur

Albert-Jan Garama