Bijeenkomsten Christelijk Centrum Assen

ASSEN

In het Christelijk Centrum Assen zijn de komende weken weer bijeenkomsten gepland.

Op zondag 22 oktober spreekt Esther Vosterman twee keer; zij is bekend van tv-programma’s op Family 7. In de ochtenddienst, die om 10.00 uur begint, spreekt zij over het thema “In het vuur wordt je hart gezuiverd”. Op dezelfde dag is er ook een samenzijn voor alleen vrouwen, die start om 19:30 uur en heeft als titel “Sta op en schitter” meegekregen.

Houdt u van God te aanbidden middels het zingen van opwekkings- en soortgelijke liederen? Kom dan op zondag 29 oktober naar Christelijk Centrum Assen. De dienst die om 10.00 uur begint staat geheel in het teken van aanbidding. De aanbidding wordt verzorgd door muzikanten die hun sporen in Assen en omgeving ruimschoots verdiend hebben.

Het Schakelveld aan de Witterhoofdweg 1A te Assen. Eigen beeld.


Auteur

Redacteur