Preek van de leek in Stefanuskerk Westerbork

WESTERBORK

Voor de derde keer de zogenaamde ‘preek van de leek’ gehouden.

Na illustere voorgangers als Dirk Mulder en Bertus Witteveen is nu de eer aan Paula Laning om de kansel van de Stefanuskerk te beklimmen. Paula woont in Drijber, is ‘coach, schrijver, ondernemer en nog veel meer’. Met zelfgekozen muziek, lezingen en een collectedoel naar eigen keuze, volgt zij de beproefde vorm van een kerkdienst. Zij (s)preekt over het thema ‘liefde: voor jou, voor mij en voor de wereld om ons heen’ vanuit haar persoonlijke drijfveren en maatschappelijke betrokkenheid. Doel van deze bijeenkomsten is geen andere dan in een reguliere kerkdienst, namelijk: mensen raken, verbinden en inspireren.

Op 29 oktober om 16.30 uur. De entree is gratis. Eigen foto.


Auteur

Redacteur