Juf Akkie neemt na

ASSEN

de Cirkel uit Assen heeft onlangs afscheid genomen van juf Akkie na 45 jaar werken in het onderwijs.

Juf Akkie Tigelaar is een groot fan van het koninklijk huis. Haar eerste school stond in Bedum aan de Julianalaan, haar laatste school aan de Prins Bernhardstraat in Assen. Mooier kan haast niet. De ‘cirkel’ is rond. Juf Akkie heeft in de haar lange loopbaan veel kinderen leren lezen. Daar ging haar hart echt naar uit. Hoewel ze alle groepen heeft gehad, heeft ze zich de laatste jaren vooral gericht op ondersteuning en het liefst in groep 3. Geen kind ontsnapte aan haar blik en leren lezen deden ze allemaal.

Ze mag nu genieten van een welverdiend pensioen na een gezellig afscheid van kinderen en het team van de Cirkel in Assen in gezelschap van familie en (klein)kinderen.

Eigen foto.


Auteur

Redacteur