Lezing olifantendeskundige Jaap van der Waarde

ASSEN

Olifantendeskundige Jaap van der Waarde geeft 28 oktober om 15.30 uur een lezing bij Kunstplaza Schurer op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen te Assen.

De lezing wordt georganiseerd door WNF-Regioteam Assen & Emmen.

Jaap en Afrika zijn nauw met elkaar verbonden. Jaap studeerde Biologie in Groningen. In 2004 vertrok hij naar Kameroen waar hij zich bezig hield met het instellen en versterken van beschermde gebieden, bescherming van olifanten en mensapen, dorpsbossen en andere vormen van lokaal beheer, en certificering van houtkap en palmolieproductie. Sinds 2010 woont Jaap weer in Nederland en zet hij zijn kennis en ervaring in bij WNF als natuurbeschermer met focus op Centraal-Afrika.

De toegang voor de lezing is gratis, aanmelden kan via hhuizinga@wwf.nl.


Auteur

Redacteur