Ladies’ Circle Assen gaat racen voor Make A Wish

ASSEN

Op TT Circuit Assen is 5 november voor de eerste keer de Race voor het Goede Doels.

Tijdens deze dag worden jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, die in behandeling zijn bij het Beatrix Kinderziekenhuis, in het zonnetje gezet. In een co-racer racen zij die dag over het TT Circuit, met als doel de jongeren, hun ouders en broertjes en/of zusjes een onbezorgde middag te gunnen.

Om deze dag mogelijk te maken kunnen enthousiaste sponsors een drietal pakketten afnemen. Waarbij onder andere de ultieme Race Experience wordt aangeboden: als co-driver zelf achter het stuur van de co-racer, de perfecte lijn voor de snelste rondjes ervaren.

De Race voor het Goede Doel wordt, in samenwerking met een aantal enthousiaste Assenaren, georganiseerd door de Ladies’ Circle Assen. Zij hoopt niet alleen de jongeren van het Beatrix Kinderziekenhuis een onvergetelijke dag te bezorgen, maar ook een mooi bedrag op te halen voor Make A Wish Nederland. Zodat ook de liefste wens van een ander ziek kind in Nederland kan worden vervuld.

Ook een bijdrage leveren en ben benieuwd naar de verschillende sponsorpakketten? Stuur dan een e-mail naar goededoelrace@gmail.com.


Auteur

Redacteur