Cowboys en –girls bekend!

ASSEN

Maar liefst 60 jaar na hun debuut weet Harmien nog van bijna ieder bandlid de naam!

Links zittend met mandoline is Annie Steen, tweede van rechts zittend is Janny Mulder en rechts staand is Koos Fekkes. Staand de tweede van rechts is Mien Wekema zelf. Wim Velema is de derde van rechts, staand. En staand de vierde van rechts Janny Aalderts. De leider van de groep, de heer H. Luurtsema, is de derde persoon van links zittend met banjo. De tweede van links, met viool, Herman Westerhof en vijfde van links is Libbe Blaauw. Achter Herman Westerhof staat heer Fekkes van wie mevrouw Wekema de voornaam niet meer weet. Wat ze wel weet is dat hij een neef was van Koos Fekkes. De andere drie personen zijn niet bekend. Misschien herkent u ze?

Reacties als deze van mevrouw Wekema worden door het Drents Archief zeer op prijs gesteld. In de beeldbank is het bijschrift van deze foto inmiddels met deze waardevolle informatie aangevuld.

Zie ook www.drentsarchief.nl/beeld.


Auteur

Redacteur