Workshop VoiceFullness van Dewi Pechler in Veenhuizen

VEENHUIZEN

Zangeres Dewi Pechler, bekend van Idols en Popstars, geeft op zaterdag 28 oktober een workshop VoiceFullness in Het Verenigingsgebouw.

VoiceFullness is een combinatie van zangles, zangcoaching en mindfullness. Je leert zingen vanuit je hart. Daardoor leg je emotie in het verhaal dat je door middel van zang vertelt. Bovendien neemt het spanningen en stress bij jezelf weg, doordat je via de muziek je gevoelens van binnen naar buiten brengt. Tijdens de workshop werk je bovendien aan je houding, je zelfvertrouwen en je uitstraling. Je leert je ademhaling reguleren en je ervaart hoe je ademsteun aan je stem kunt geven. Een workshop voor iedereen, of je nu professioneel zanger bent of gewoon de kracht van je stem wilt leren kennen en emotionele blokkades wilt opheffen. Dewi Pechler is zangeres, zangcoach en mental coach. Ze nam deel aan Idols en Popstars en geeft momenteel zangcoaching sessies. Ook treedt ze veelvuldig op als zangeres. Zaterdag 28 oktober van 18.30 – 21.00 uur., kosten 30 euro. Aanmelden (vol is vol) kan per mail naar: sales@hetverenigingsgebouw.nl

Auteur

ggeersing