Vrijwilligers nodig voor de Hel van Bovensmilde

BOVENSMILDE

Over enkele weken, op 4 november, start de derde editie van de Hel van Bovensmilde.

De inschrijving is al twee weken gesloten en er hebben zich meer dan 300 deelnemers aangemeld. Om dit succesvolle dorpsevenement in goede banen te leiden zijn er op verschillende terreinen vrijwilligers nodig. Bemensing van en toezicht op de hindernissen is van groot belang, maar ook het op- en afbouwen van de route, verkeersregelaars, EHBO-ers en vrijwilligers bij de inschrijving. Er hebben zich al rond de 80 mensen opgegeven om te helpen bij de Hel van Bovensmilde. een fantastisch aantal dat we minimaal wel nodig zijn. Om een goede backup te hebben voor het geval er vrijwilligers afvallen, willen we iedereen oproepen die zich nog niet heeft aangemeld als vrijwilliger, maar het wel leuk lijkt om de vrijdag of zaterdag of zondag te helpen, zich aan te melden via info@wijzijnbovensmilde.nl

Info-avond 19 en 26 oktober

Aanstaande donderdag 19 oktober is er voor de vrijwilligers van de Hel de eerste briefing. Heb je je nog niet opgegeven als vrijwilliger, dan ben je deze avond ook welkom. De inloop is vanaf 19:30 uur in Cafe the Bridge. Ben je de 19e verhinderd, dan is er een tweede kans op de 26e oktober, wederom in Cafe the Bridge; inloop vanaf 19:30 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama