Jubileumconcert Oratoriumkoor COV Assen

ASSEN

Het Oratoriumkoor COV Assen bestaat 85 jaar en geeft ter gelegenheid hiervan op 28 oktober om 20 uur een concert in de Adventskerk te Assen, onder leiding van Marion Bluthard.

Op het programma staat het prachtige Requiem van G. Verdi in een bijzonder arrangement van M. Betzner-Brandt. Naast het ruim zestig leden tellende koor en vier geweldige solisten, bestaat de orkestratie uit vijf instrumentalisten. Soms vult het koor de rol van de strijkers op. De arrangeur is er wonderwel in geslaagd om de klankkleuren van het oorspronkelijke werk te behouden. Het geheel geeft een nieuwe frisse kijk op dit magistrale werk van Verdi. Tijdens het concert is er geen pauze. Na afloop is er een feestelijke nazit met een hapje en een drankje en de gelegenheid om gezellig bij te praten. Toegangskaarten €25 (tot 18 jaar gratis) kunt u bestellen bij de koorleden, per telefoon (0592 231 219) via het emailadres: penningmeester@covassen.nl en aan de zaal.

Meer informatie over dit concert vindt u op onze website: www.covassen.nl. Eigen foto.


Auteur

Redacteur