Familie Sijbringk 200e koper Woonpark Diepstroeten

ASSEN

Blij verrast was de familie Sijbringk toen zij als koper van de tweehonderdste woning in Woonpark Diepstroeten in Assen op de landelijke Open Huizen Dag in het zonnetje werden gezet.

Het jonge gezin ontving een eigen straatnaambord en een jaarabonnement van Wildlands. De start verkoop van een nieuwe serie woningen en vrije kavels op Woonpark Diepstroeten kende zaterdag een hoge opkomst. Veel mensen kwamen af op de nieuwe duurzame woningen met het Fijn Wonen-label van deelproject Zonnedauw. Speciaal voor dit evenement was een woning van het type Schout de hele dag opengesteld voor bezichtiging.

De twee twee-onder-een-kapwoningen en dertien rijwoningen van deelproject Zonnedauw krijgen allemaal het Fijn Wonen-label. Dit label staat voor zeer complete, duurzame en energiezuinige woningen. Daarnaast gingen ook de acht vrije kavels in deelplan ’t Holtstuk in de verkoop. De kavels variëren in grootte van 450 tot 678 vierkante meter. Voor geïnteresseerden lag er een brochure met een kavelpaspoort klaar. Foto Simon van der Woude.


Auteur

Redacteur