Derde Dinsdag over duurzaam ondernemen

ASSEN

Er is een nieuwe editie van het programma Derde Dinsdag in De Nieuwe Kolk op 17 oktober. Deze avond staat het thema duurzaam ondernemen centraal. Is klimaat echt 1 voor 12 of toch een hype? Milan van der Meulen, Climate Reality Leader en oprichter van Enie.nl, vertelt hier meer over. Ook wordt er Skypecontact gemaakt met Energiecommissaris Ruud Koornstra. Het klimaat verandert. We kunnen niet om het feit heen dat de aarde opwarmt en de zeespiegel stijgt. De grote vraag is echter: kunnen wij daar zelf iets aan doen? De opwarming van de aarde heeft tenslotte grotendeels te maken met de hoeveelheid CO2 die wij, als wereldbevolking, uitstoten. klimaatcrisis, wat hiervan de gevaren zijn en welke kansen het biedt, passeren de revue. Verder zal Ruud Koornstra, groene ondernemer en Energiecommissaris van Nederland, via Skype zijn ervaringen met duurzaam ondernemen delen. Reserveer tickets via DNK.nl. Voor leden Bibliotheek van DNK gratis.


Auteur

Redacteur