Vertelcafé Zuidhaege van start gegaan

ASSEN

Het eerste Vertelcafe in Assen was zondag 8 oktober. Een grote groep genodigden en geïnteresseerden kwam hier op af.

Enkele bekende noordelijke verhalenvertellers kregen de volle aandacht van het publiek. Eén keer per maand zal er in Podium Zuidhaege een Vertelcafe zijn op de zondagmiddag. Maandelijks nodigt Jeanet Landman – zelf storyteller pur sang – verhalenvertellers uit heel Noord-Nederland uit om hun verhalen met ons te delen. Met Jeanet samen wil Podium Zuidhaege een nieuwe traditie opbouwen in het mondeling overdragen van vervoering en verrassing. Heb je zelf een goed of sterk verhaal? Wil je iets kwijt over heden of verleden? Wees welkom! Neem contact op en deel jouw verhalen met ons tijdens het Vertelcafé Zuidhaege! Een laagdrempelig programma voor een breed publiek op de zondagmiddag. Het volgende Vertelcafe is op zondagmiddag 19 november. Op 8 oktober is er verteld door Gerda Noordam, Janke Sinnema en Herman Kruize. Vertellers met ieder een eigen stijl en een gevarieerd aanbod aan verhalen.

Theatercafé Podium Zuidhaege, Assen, Aanvang: 15.00 uur, Entree: vrijwillige bijdrage. Eigen foto.


Auteur

Redacteur