Spoken in het Kniphorstbos

ANNEN

Op zaterdag 4 november zullen diverse spoken waar te nemen zijn in het mysterieuze Kniphorstbos in Annen. Natuurlijk zgeen echte spoken, maar vrijwilligers van de Spookvereniging Annen. Deze vereniging bestaat al vele jaren en heeft talloze tochten georganiseerd, de zogenaamde Spooktochten. Het Kniphorstbos bestaat uit zeer oude bomen, prehistorische karresporen en diverse Galgenbergen. Dé plek om een dergelijke spannende tocht te organiseren. De Spooktocht wordt samen met Café De Grutter in Annen georganiseerd, welke ook de hapjes en drankjes zullen verzorgen. Vanaf euro 20 p.p. is deel te nemen, inclusief diverse drankjes, soep en vervoer naar en van het bos. Aanmelden spooktochtannen@gmail.com. Voor grotere groepen en bedrijven worden arrangementen aangeboden.


Auteur

Redacteur