Petra Berger bij Nijend24 Anderen

ANDEREN

Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand vierde op 24 april haar 75ste verjaardag.

Reden te meer om deze iconische ster met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder theaterconcert. Als er iemand in Nederland is die het repertoire van Streisand met kwaliteit en bezieling kan vertolken, dan is dat zangeres Petra Berger.

Berger keert met dit concert terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden. “Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft er mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra

Nijend24 Anderen, op 13 oktober 20.​3​0 uur, kosten bedragen euro 15. Meer informatie en reserveren op​​ ​www.nijend24.nl. Eigen foto.


Auteur

Redacteur