Swingende jazzmiddag in De Hertenkamp

ASSEN

Jazzclub Assen ontvangt 8 oktober het combo REEDS & BEATS.

Dat is een swingformatie met grote namen uit het Brabantse jazzcircuit, zoals de rietblazers Michael Funke en Marco Kuipers en de eminente pianist Harry Kanters. Aangevuld met ritmische ondersteuning van gitarist Peter Kanters, contrabassist Eric Heijnsdijk en slagwerker Dolf Heige weet de band de klassieke swing uit de 30er/40er jaren op weergaloze wijze te vertolken. Bij vele jazzliefhebbers zal Reeds & Beats wellicht enige herinnering oproepen aan de vermaarde JoJo Swingband van de Bredase jazzcoryfee Joep Peeters, die in de 80er/90er jaren van de afgelopen eeuw enkele malen voor een fantastisch optreden bij Jazzclub Assen zorgde. Restaurant De Hertenkamp, Assen, aanvang 14.30 uur. Entree euro 12,50.

Auteur

Albert-Jan Garama