Drentse Hooglanden wandelweken tijdens herfstvakantie

WESTERBORK

Voor het zevende jaar op rij worden de Drentse Hooglanden Wandelweken dit najaar van 14 tot en met 29 oktober.

Tijdens de twee weken durende vakantie is er een divers aanbod van verschillende, bijzondere wandelingen in de gemeente Midden-Drenthe. De Drentse Hooglanden te voet ontdekken in de herfst dat is het uitgangspunt van de organisatie geweest bij het opzetten van deze weken.

Deelnemers kunnen meelopen met een GPS route, twee historische wandelingen en een heuse puzzeltocht. Ook kan twee dagen achter elkaar gelopen worden met diverse afstanden. Verder een bezoek aan Orvelte en het belevingspad. Alle wandelingen staan op www.drentsehooglanden.nl. Voor meer informatie Tourist Info Punten in Orvelte en Westerbork.


Auteur

Redacteur