SON met voorlichtingsavond over Schildklier en Werk

ASSEN

SON (Schildklier Organisatie Nederland) heeft een voorlichtingsavond over Schildklier en Werk. Op 12 oktober in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA), Van 19.30 tot 21.30 uur.

Rob Gonera (internist endocrinoloog aan het WZA). geeft een presentatie over schildklierafwijkingen. en actuele ontwikkelingen (vooral voor nieuwe patienten) Cor Touw, (medewerker bij het UWV) bespreekt de situatie wanneer men uitvalt bij het werk vanwege de schildklieraandoening.. Hoe verloopt de keuring, welke uitkeringen eventueel mogelijk? Hoe gaat re-integratie wanneer herstel intreedt? Welke voorzieningen zijn beschikbaar ter ondersteuning? Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden op de website www.schildklier.nl. Eigen foto


Auteur

admin