ACV wil thuis ook tegen VVOG overeind blijven

ASSEN

ACV speelde in de Derde Divisie tot nu toe zes wedstrijden: drie thuis en drie uit. Op vreemd terrein werd drie keer verloren, maar op het eigen Catawiki Sportpark is de ploeg nog ongeslagen.

Zaterdag komt VVOG naar Assen, een ‘oude bekende’ van ACV. De Harderwijkers doen het goed. Zij staan op de tweede plaats van de ranglijst en hebben nog niet verloren. VVOG heeft 14 punten verzameld en leunt vooral op een sterke defensie. Er werd nog maar één tegentreffer geïncasseerd, terwijl 9 gescoord werd. ACV maakte meer doelpunten (12), maar zag zich in defensief opzicht 15 keer geklopt. Afgelopen zaterdag speelde VVOG op eigen veld met 1-1 gelijk tegen ASWH, terwijl ACV ten onder ging bij Capelle (1-0). Het belooft een spannend gevecht te worden op het Catawiki Sportpark (Stadsbroek). Slaagt ACV er in eigen huis opnieuw in om overeind te blijven? De wedstrijd komende zaterdag begint om 14.30 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama