It’s up 2 you voor de jeugd

BEILEN

Er is een nieuw project voor de jeugd in Midden-Drenthe gestart: It’s up2you.

Met dit project worden jongeren uitgedaagd om met ideeën te komen om hun eigen omgeving te verbeteren. Up2you is een gezamenlijk project van het Dorpenoverleg Midden-Drenthe, gemeente Midden-Drenthe en het team jongerenwerk van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Iedere jongere vanaf 12 jaar kan zijn of haar idee insturen via social media. Bijvoorbeeld door middel van een film, vlog, animatie of presentatie. Ze doen zo mee aan de wedstrijd en maken kans op een geldbedrag. De beste ideeën krijgen budget en/of ondersteuning om het plan uit te voeren. Het mag gaan om een activiteit, voorziening of project. Vanuit de drie organisaties is een projectgroep samengesteld waar ook twee talentvolle jongeren (Adinda Knevel en Robbert Oosting), deel van uitmaken. Het project wordt eind 2017 afgesloten met een feestelijke bijeenkomst. Meer informatie staat op de website: www.up2youchallenge.nl/.

Auteur

admin