Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy ook in Assen

ASSEN

Dansen, zingen en acteren: het maakt niet uit waar je vandaan komt of welk talent je hebt: iedereen kan meedoen aan de musicallessen van de Telekids Musicalschool en grote broer RTL Talent Academy.

De musicalscholen hebben nu ook lesprogramma’s voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar in Assen. Iedereen is welkom voor een proefles en alle leerlingen schitteren in presentaties en een grote eindvoorstelling. Het draait bij deze musicalschool om het plezier van zingen, dansen en acteren. Elke week repeteren voor een echt optreden: dat is leuk, leerzaam en inspirerend. Bovendien leer je zo op een bijzondere manier samenwerken; met respect naar elkaar luisteren en elkaar accepteren.

De musicalschool is partner van de RTL/RTL Telekids ‘familie’. Dat biedt leerlingen speciale kansen en leuke extra’s, zoals bijvoorbeeld clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), de MasterClass van RTL Talent Academy met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s en leuke win-acties.

De lessen van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy in Assen zijn in het 1Love Dance Centre aan de Nijverheidsweg 5. Meer informatie: www.telekidsmusicalschool.nl en www.rtltalentacademy.nl of bel: 033 - 8886955.


Auteur

Redacteur