Nieuw in Assen: Vertelcafe Zuidhaege

ASSEN

Podium Zuidhaege en vertelgroep De Verhalenhoed Assen gaan van start met een Vertelcafe.

Eén keer per maand kunnen verhalenvertellers en luisteraars elkaar daar ontmoeten op de zondagmiddag. Jeanet Landman van De Verhalenhoed vertelt: “Het is een kleinschalig gebeuren met diverse verhalen en muzikale intermezzo’s. Tijdens het Vertelcafé worden aanwezigen uitgenodigd om ook hun verhaal te vertellen. Je kunt je daar ook vooraf voor aanmelden. Andere gasten willen misschien alleen luisteren. Heel welkom, want naast vertellers heb je ook luisteraars nodig”.

Met Jeanet samen wil Podium Zuidhaege een nieuwe traditie opbouwen in het mondeling overdragen van vervoering en verrassing. Heb je zelf een goed of sterk verhaal? Wil je iets kwijt over heden of verleden? Neem contact op met Jeanet en deel jouw verhalen tijdens het Vertelcafé Zuidhaege.

Het wordt een aantrekkelijk programma voor iedereen die er even uit wil op de zondagmiddag. Het vindt plaats in het theatercafé van Podium Zuidhaege. Het eerste Vertelcafé van dit seizoen wordt meteen een feest! Want de oermoeder van de mondelinge overlevering Jeanet Landman is jarig en viert dat bij Podium Zuidhaege. Dat maakt ongetwijfeld een hoop tongen los, dus kom ook en spreek in, af en mee op deze feestelijke eerste editie van het Vertelcafé

Op zondagmiddag 8 oktober van 15.00-16.00 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage voor onkosten is welkom.


Auteur

Redacteur