Crossen in het donker

GIETEN

us heb je altijd al eens mee willen doen aan een MTB Nachtrit, dan is dit je kans. Na het succes van afgelopen edities, organiseert Mountainbike vereniging de Hondsrug op vrijdag 6 oktober de vierde Nightride. De route ligt op één van de mooiste MTB-routes van Drenthe. Het belooft weer een spectaculaire tocht in het donker te worden waarbij de duisternis voor extra uitdaging zorgt. Zorg dat je tijdens de tocht goede verlichting op helm en stuur monteert. Verzekerd zijn van deelname? Maak dan gebruik van de voorinschrijving via de ntfu.nl. De eerste 100 inschrijvingen maken kans op een waardebon van Egbert Egberts in Borger.

Verdere informatie over starttijden en prijzen ook op mtbdehondsrug.nl

Bij de start en finish is een verzorgingspost aanwezig. Deelnemers en bezoekers kunnen hier genieten van een spectaculaire lichtshow van rijdende mountainbikespots. De deelnemers komen namelijk meerdere keren langs de start/finish, waardoor het aantrekkelijk is hier te komen kijken.


Auteur

Redacteur