Opfriscursus verkeerskennis in Assen

ASSEN

Het verkeer is de laatste jaren snel aan het veranderen; het wordt steeds drukker. Intussen zijn verkeersregels en -situaties veranderd. aarnaast ontwikkelt iedere automobilist een eigen rijstijl. Hierin sluipen routines die voor verbetering vatbaar zijn. Om nog lange tijd veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen is het mogelijk dat automobilisten in ontspannen sfeer hun rijvaardigheid kunnen testen, evenals reactiesnelheid, gezichtsvermogen en gehoor. Aan de hand van een rit in de eigen auto ontvangen de deelnemers adviezen van een speciaal opgeleide rijinstructeur. Een rit in de eigen auto duurt ongeveer 45 minuten. Hierbij is geen sprake van een examen en deelnemers behouden het rijbewijs. Het programma op 19 oktober bestaat uit drie delen. Deelnemers worden ingedeeld op de ochtend of de middag (voorkeur s.v.p. aangeven). De theorie en workshops worden gegeven in het Wielerhome, Stadsbroek 11/A Assen (achter De Bonte Wever). De kosten bedragen euro 25 voor het gehele programma. (inclusief koffie/thee). De kosten voor een echtpaar/stel/partners bedragen euro 35. Deelnemers uit alle gemeenten van Drenthe kunnen meedoen. Interesse? Reageer vóór 1 oktober. Opgave bij Veilig Verkeer Nederland, afdeling Assen, p/a Koldakker 37, 9407 BR Assen, 0592-372275 of info@vvnassen.nl. Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe en de Gemeente Assen.


Auteur

Redacteur